other_bg

Nūhou

He aha ka Lactobacillus Reuteri Probiotics Powder i hoʻohana ʻia no?

Lactobacillus reuteri probiotic paukahe huahana i ʻimi nui ʻia ma ka ʻoihana olakino a maikaʻi.ʻIke ʻia no kāna mau pono he nui, kaulana kēia pauka probiotic i waena o nā poʻe e ʻimi nei e hoʻomaikaʻi i ke olakino a me ka maikaʻi holoʻokoʻa.

Aia ma Xiʻan, Shaanxi Province, Kina, ʻo Xiʻan Demeter Biotech Co., Ltd. ka mea mua i ka hana ʻana i nā mea kanu kiʻekiʻe kiʻekiʻe, nā mea hoʻohui meaʻai, nā API, a me nā mea hoʻonaninani maka mai kona hoʻokumu ʻana i ka makahiki 2008. Demeter ʻO Biotech Ua loaʻa ka hilinaʻi a me ka ʻoluʻolu o nā mea kūʻai kūloko a me ka honua.

ʻO Lactobacillus reuteri probiotic pauka, i hoʻomohala ʻia e Demeter Biotech, he ʻano maʻemaʻe a maikaʻi hoʻi e hoʻohana i ka mana o nā probiotics e kākoʻo i ke olakino digestive.Aia i loko o ka pauka nā kānana o Lactobacillus reuteri, kahi ʻano bacteria maikaʻi i loaʻa maoli i loko o ka ʻōpū o ke kanaka a me nā holoholona.Ua koho maikaʻi ʻia kēia kānana e hoʻolaha i kahi microbiome ʻōpū olakino a hoʻomaikaʻi i ka ʻai holoʻokoʻa.

ʻO kekahi o nā pono nui o Lactobacillus reuteri probiotic pauka ʻo ia ka hiki ke hoʻopaʻa i nā ʻōpū a keʻakeʻa i ka ulu ʻana o nā maʻi bacteria.Ma ka mālama ʻana i ka flora intestinal kaulike, kōkua kēia pauka probiotic i ka hoʻomaha ʻana i nā pilikia o ka ʻōpū maʻamau e like me ka bloating, gas, a me ka neʻe ʻana o ka ʻōpū.Eia kekahi, ʻōlelo ka noiʻi e hiki i ka Lactobacillus reuteri ke kōkua i ka pale ʻana i kekahi mau maʻi a kākoʻo i ka ʻōnaehana pale.

He ākea a ʻokoʻa nā papa noi o Lactobacillus reuteri probiotic pauka.Hiki ke hoʻohana ʻia i ka hoʻokumu ʻana i nā meaʻai meaʻai, nā meaʻai hana a me nā huahana holoholona.He nui ka poʻe i loaʻa i nā maʻi digestive e like me ka irritable bowel syndrome (IBS) a i ʻole lactose intolerance e hōʻike i nā hoʻomaikaʻi nui ma hope o ka hoʻokomo ʻana i ka pauka probiotic Lactobacillus reuteri i kā lākou hana maʻamau.Hoʻohui, hilinaʻi pinepine ka poʻe haʻuki a me nā mea hoihoi i kēia pauka probiotic e hoʻomaikaʻi i ka absorption nutrient a hoʻomaikaʻi i kā lākou hana.

ʻO ka hōʻuluʻulu ʻana, ʻo Lactobacillus reuteri probiotic pauka he huahana waiwai i hoʻomohala ʻia e Xiʻan Demeter Biotech Co., Ltd. Aia ka pauka i kahi kānana ikaika o Lactobacillus reuteri e kākoʻo i ke olakino digestive a hoʻoikaika i ke kaulike microbial intestinal.Ke pale nei kēia pauka probiotic i ka ulu ʻana o nā maʻi bacteria, hiki ke hoʻomaha i nā pilikia maʻamau o ka ʻōpū a kōkua i ke olakino holoʻokoʻa.Inā makemake ʻoe e hoʻomaikaʻi i ke olakino digestive a i ʻole e hoʻomaikaʻi i ka hana haʻuki, Lactobacillus reuteri probiotic pauka he hopena kūlohelohe a maikaʻi.

No ka ʻike hou aku e pili ana i ka pauka probiotic Lactobacillus reuteri a me nā huahana maikaʻi ʻē aʻe o Xiʻan Demeter Biotech Co., Ltd., e ʻoluʻolu e kipa i kāna pūnaewele kūhelu a i ʻole e kelepona i kāna hui kūʻai akamai.E lawe i ka hana mua i ke olakino maikaʻi aʻe i kēia lā a ʻike i nā pono o Lactobacillus reuteri probiotic pauka.


Ka manawa hoʻouna: Nov-30-2023