other_bg

Správy

Na čo sa používa prášok z borovicového peľu?

Borovicový peľový prášokje bohatý na rôzne živiny, vrátane aminokyselín, vitamínov, minerálov, enzýmov, nukleových kyselín a rôznych účinných látok.Medzi nimi je obsah bielkovín vysoký a obsahuje množstvo esenciálnych aminokyselín, ktoré ľudské telo potrebuje.Obsahuje tiež niektoré rastlinné steroly a antioxidačné látky, ktoré majú antioxidačné, protizápalové, anti-agingové a iné funkcie.
Pine Pollen Powder možno použiť ako výživový doplnok pre telo na doplnenie živín a zvýšenie energie.Tiež sa predpokladá, že pomáha zlepšovať imunitu, podporuje zdravie, zlepšuje fyzickú silu a energiu a má určitý vplyv na mužské sexuálne funkcie.Môže sa pridávať do nápojov, potravín alebo zdravotných produktov vo forme prášku a môže sa použiť aj na výrobu perorálnej tekutiny, kapsúl a iných produktov z borovicového peľu.
Cell Wall Broken Pine Pollen Powder je výživový doplnok, ktorý je bohatý na živiny a účinné látky a má viacero funkcií.
Tu sú jeho hlavné vlastnosti:
1.Poskytuje bohaté živiny: Cell Wall Broken Pine Pollen Powder je bohatý na bielkoviny, aminokyseliny, vitamíny, minerály, enzýmy, nukleové kyseliny a aktívne látky.Tieto živiny zohrávajú dôležitú úlohu pri správnom fungovaní organizmu a udržiavaní zdravia.
2. Posilnenie imunity: Bunková stena Broken Pine Pollen Powder je bohatá na antioxidanty a imunomodulačné látky, čo pomáha zlepšovať imunitu a zvyšuje odolnosť organizmu voči chorobám.
3. Podporuje zdravie: Obsahuje rôzne výživné zložky, ako sú polyfenoly a rastlinné steroly, ktoré sú prospešné pri zlepšovaní celkového zdravia tela.
4. Zlepšuje fyzickú silu a energiu: Cell Wall Broken Pine Pollen Powder obsahuje určité energetické živiny, ktoré môžu telu poskytnúť extra energiu a zlepšiť fyzickú silu a energetickú hladinu.
5. Podporte mužskú sexuálnu funkciu: Podľa niektorých štúdií môže prášok z bunkovej steny Broken Pine Powder zlepšiť mužskú sexuálnu funkciu, ako je zvýšenie sexuálnej túžby, zlepšenie erektilnej funkcie a kvality spermií.
6. Protizápalové a proti starnutiu: Antioxidanty a protizápalové látky v prášku z rozbitej borovice bunkovej steny pomáhajú znižovať zápal a odďaľovať proces starnutia.
V skratke, Pine Pollen Powder je multifunkčný výživový doplnok, ktorý zlepšuje imunitu, podporuje zdravie, zlepšuje fyzickú silu a energiu.


Čas odoslania: 14. novembra 2023