isi_bg

Tala Fou

O le a le faʻaaogaina o le L-Glutamic Acid Powder?

L-Glutamic acid pautaua avea ma mea autu i alamanuia eseese ona o le tele o le tele o talosaga ma aafiaga aoga. Xi'an Demeter Biotech Co., Ltd., o loʻo i totonu o Xiʻan, Shaanxi Province, Saina, o se taʻutaʻua taʻutaʻua ma faʻatau atu le L-glutamic acid powder talu mai le 2008. O lenei oloa maualuga e maua mai punaoa faanatura ma e fa'aaogaina lautele i mea'ai, vaila'au ma mea teuteu. I totonu o lenei tusiga, o le a matou suʻesuʻeina faʻaoga ma aʻafiaga o le L-Glutamic Acid Powder, faʻamalamalamaina le tele o faʻaoga ma aoga.
L-Glutamico le paʻu o le acid e saunia e Xi'an Demeter Biotech Co., Ltd. O se L-glutamic acid mama ma aoga, o se amino acid taua ma le tele o galuega faʻaletino. O lenei pauta lelei e fa'agaoioia ma le fa'aeteete ina ia mautinoa lona lelei ma le aoga. L-Glutamic acid powder ua lauiloa ona o lona gafatia e faʻaleleia ai le tofo umami o meaʻai, ma avea ai ma filifiliga lauiloa i le pisinisi o meaʻai. E le gata i lea, o se mea taua i le gaosiga o meaʻai eseese ma faʻaleleia le tofo, e fesoasoani e faʻaleleia le tofo atoa ma le tofo o meaʻai.
O faʻamanuiaga o le L-Glutamic Acid Powder e eseese ma aʻafia. I le avea ai o se amino acid e le taua, L-glutamic acid e taua tele i le faʻapipiʻiina o porotini ma avea o se neurotransmitter i totonu o le fatugalemu o le tino. E aʻafia foi i le metabolism o le suka ma le gaʻo, ma avea ai ma se vaega taua o le gaioiga atoa.
L-glutamic acid paʻu o loʻo i ai le tele o faʻaoga, faʻasalalau le tele o alamanuia. I totonu o le gaosiga o meaʻai, e faʻaaogaina lautele e avea o se mea e faʻaleleia ai meaʻai mo meaʻai eseese, meaʻai, meaʻai, ma isi.
I totonu o le falemaʻi, L-glutamic acid powder e faʻatauaina mo lana matafaioi i meaʻai faʻaopoopo ma vailaʻau. O lona gafatia e lagolago ai le gaioiga o le mafaufau ma le soifua maloloina atoa o le faiʻai ua avea ai ma mea taua i oloa ua fuafuaina e faʻaleleia ai le mafaufau ma le soifua maloloina o le neura.
I totonu o pisinisi teuteu, L-glutamic acid powder e faʻaaogaina i le faʻatulagaina o paʻu ma mea e teu ai lauulu. O lona fa'asusu ma fa'amautu mea e avea ai ma fa'aopoopoga taua i fuala'au teuteu, fesoasoani i le fa'aleleia atili o le aoga o mea tau tausiga a le tagata lava ia.
I le aotelega, o le L-glutamic acid powder na saunia e Xi'an Demeter Biotech Co., Ltd. o se mea mataʻutia taua ma faʻaoga eseese ma aafiaga mataʻina. O lana sao i totonu o mea'ai, vaila'au ma mea teuteu fa'apitoa e fa'amamafaina ai lona taua o se mea taua i le tele o oloa. Faatasi ai ma ana faʻaoga eseese ma aʻafiaga mamao, L-Glutamic acid powder o loʻo faʻaauau pea ona avea ma mea lauiloa i le tele o alamanuia, e saofagā i le atinaʻeina o oloa fou ma maualuga.

L-Glutamic Acid Powder

Taimi meli: Iuni-20-2024