isi_bg

Tala Fou

O le a le aoga o le Red Date Extract

I le tulaga o le soifua maloloina fa'alenatura ma le soifua maloloina, e itiiti lava mea e maua ai le tele o le gauaiFuafua Aso Mumu. Ua lauiloa i le tele o meaʻai ma le tele o faʻamanuiaga faʻalesoifua maloloina, o lenei faʻamatalaga ua avea ma mea faʻapitoa i meaʻai faaopoopo ma mea tau soifua maloloina. I le pito i luma o lenei mea fou o Xi'an Demeter Biotech Co., Ltd., o se kamupani taʻutaʻua e faʻavae i Xi' se Aai, Itumalo o Shaanxi, Saina. Talu mai le 2008, ua latou faʻapitoa i suʻesuʻega ma atinaʻe, gaosiga, ma faʻatau atu o laʻau faʻapipiʻi, meaʻai faʻaopoopo, vailaʻau faʻamalositino malosi (APIs), ma mea faʻalelei mata. latou o se punavai faatuatuaina moFuafua Aso MumumaJujube Extract PowderPauta.

Red Date Extract, e maua mai i le fua o le jujube tree, ua tumu i vitamini taua ma minerale. E sili ona mauoa i vaitamini C, vitamini A, ma vitamini B eseese, ua avea ai ma malosiaga o meaʻai. O le si'osi'omaga e maualuga fo'i i antioxidants, lea e fesoasoani e fa'afefe ai le fa'ama'i fa'ama'i ma fa'aleleia ai le soifua maloloina atoa.O se tasi o fa'amanuiaga iloga o le Red Date Extract o lona mafai lea e fa'aleleia ai le puipuiga. O le taumafaina masani e mafai ona fesoasoani e fa'amalosia le puipuiga o le tino mai fa'ama'i masani, ma avea ai ma se fa'aopoopoga lelei i so'o se faiga fa'alesoifua maloloina.

I le faaopoopo atu i ana mea e puipuia ai le puipuiga, Red Date Extract e lauiloa mo lona gafatia e faʻaleleia ai le soifua maloloina o meaʻai. O le suʻega o loʻo i ai alava meaʻai, lea e fesoasoani i le gaogao ma faʻamalosia ai se gaʻo maloloina. E mafai ona sili ona aoga lenei mea mo tagata taʻitoʻatasi o loʻo mafatia i faʻafitauli o meaʻai e pei o le manava poʻo le fula. avea ma se filifiliga lelei mo i latou o loʻo vaʻavaʻai e faatumauina lo latou malosi i le aso atoa.

Fuafuaga o Aso Mumu

O le faʻaogaina o le Red Date Extract e faʻalautele atu i tua atu o lona soifua maloloina; o loʻo i ai foi le tele o faʻaoga. I totonu o le pisinisi o meaʻai, e masani ona faʻaaogaina e avea o se suamalie masani ma le faʻaleleia o meaʻai, faʻaopoopoina se tofo tulaga ese i oloa eseese. E le gata i lea, o le vaega o loʻo maua ai le taʻutaʻua i totonu o fale gaosi oloa mo lona faʻamamaina ma le anti-matua mea. O Xi'an Demeter Biotech Co., Ltd. e ofoina atu le maualuga o le Red Date Extract Powder e faigofie ona tu'ufa'atasia i mea'ai ma mea teuteu, fa'amautinoa e mafai e tagata fa'atau ona fiafia i ana fa'amanuiaga i le tele o auala.

A o'o mai i le su'esu'eina o Red Date Extract, e sili ona taua. Xi'an Demeter Biotech Co., Ltd. fa'amaualuga i ana faiga fa'atonutonu lelei, fa'amautinoaina o vaega uma o Red Date Extract e ausia tulaga maualuga. O latou tulaga-o- fale gaosi-ata ma tautinoga i faiga gafataulimaina e avea ai i latou ma taʻitaʻi i le alamanuia.E ala i le filifilia o latou Red Date Extract Powder, e mafai e tagata faʻatau ona talitonuina o loʻo latou mauaina se oloa e le gata ina aoga ae faʻapea foʻi le faʻaaogaina.

I le faaiuga, o le aoga o le Red Date Extract e tele ma eseese, ma avea ai ma se faʻaopoopoga taua i soʻo se olaga e taulaʻi i le soifua maloloina. soifua maloloina faalenatura. Faatasi ai ma le tomai ma le faʻamaoni a Xi'an Demeter Biotech Co., Ltd., e mafai e tagata faʻatau ona maua le maualuga o le Red Date Extract ma le Red Date Extract Powder e faʻataunuʻu a latou folafolaga. Pe o oe o se tagata e fiafia i le soifua maloloina, o se tagata gaosi mea'ai, po'o se mea teuteu teuteu, o le tu'ufa'atasia o le Red Date Extract i au oloa e mafai ona si'itia ai lo latou aogā o mea'ai ma le fiafia. Talia le malosi o le natura i le Red Date Extract ma iloa le anoanoai o faamanuiaga e ofoina mai.

● Alice Wang
Whatsapp:+86 133 7928 9277
imeli:info@demeterherb.com


Taimi meli: Oke-17-2024