isi_bg

Tala Fou

O a Fa'aoga Sili mo Matcha Powder?

Xi'an Demeter Biotech Co., Ltd. o lo'o i Xi'an, Shaanxi Province, Saina.Talu mai le 2008, ua faʻapitoa i suʻesuʻega, atinaʻe, gaosiga ma faʻatau atu o laʻau faʻapipiʻi, meaʻai faʻaopoopo, APIs, ma mea teuteu mata.Xi'an Demeter Biotech Co., Ltd. ua manumalo i le faamalieina ma le faatuatuaina o tagata faatau i le fale ma fafo ma ana tekinolosi ma tulaga maualuga oloa.

O se tasi o latou oloa fa'apitoamatcha pauta.O lenei pa'u lauti lanu meamata ua mae'a fa'apalapala ua maua le ta'uta'ua i tausaga talu ai ona o le tele o fa'amanuiaga fa'alesoifua maloloina ma le tele o fa'aoga.O le pa'u o le Matcha e faia e ala i le oloina o lau o le la'au lauti lanumeamata i se pauta lelei, lea e maua ai lona lanu lanumeamata olaola ma le tofo tulaga ese.

O se tasi o aoga autu o le paʻu matcha o lona maualuga maualuga o antioxidants.Catechin, o se antioxidant o loʻo maua i le matcha, ua faʻaalia o loʻo i ai ni mea faʻamalosi malosi e puipuia ai le kanesa ma fesoasoani e faʻaitiitia le lamatiaga o faʻamaʻi tumau.O le faʻaaogaina o le paʻu matcha e maua ai se auala masani ma aoga e tuʻufaʻatasia ai antioxidants i au meaʻai e faʻaleleia ai le soifua maloloina atoa ma le soifua manuia.

O le paʻu o le Matcha o loʻo i ai foi se amino acid tulaga ese e taʻua o le L-theanine, lea e lauiloa e faʻaleleia ai le malolo ma faʻaleleia le faʻatonuga.E le pei o isi lauti, o le matcha o loʻo i ai se maualuga maualuga o le L-theanine, lea e mafai ona taʻitaʻia ai se tulaga toʻa ma le mafaufau e aunoa ma se moe.Ole mea lea e lelei ai le matcha mo tagata taʻitoʻatasi o loʻo suʻe se mea masani e faʻateleina ai le gaosiga ma faʻaleleia le manino o le mafaufau.

I le faʻaopoopoga i lona soifua maloloina, o le paʻu o le matcha e iai le tele o faʻaoga.O se tasi o fa'aoga sili ona ta'uta'ua mo le matcha o lo'o i totonu o sauniga fa'a-Iapani masani.O le tapenaga mo le matcha e aofia ai le fa'aosoina o le pauta i le vai vevela se'ia o'o ina fa'afu, e maua ai se vai inu lamolemole ma fa'afou.O le lanu lanumeamata lanumeamata ma le tofo tulaga ese o le matcha e avea ai ma se mea fiafia mo tagata e fiafia i lauti.

E le gata i lea, o le paʻu o le matcha o se mea faʻapitoa e mafai ona faʻaaogaina i le tele o gaosiga o meaʻai.E mafai ona fa'afefiloi i smoothies, mea tao tao ma mea'ai suamalie e fa'aopoopo ai se lanu lanumeamata olaola ma le tofo tulaga ese.O le tofo ele'ele ma sina suamalie o le Matcha e fa'amamafa ai le tele o ipu, fa'aleleia atili ai le tofo atoa ma le fa'afiafiaga va'aia.

Mo i latou o loʻo suʻeina se mea e sili atu le soifua maloloina i le kofe masani, e mafai ona faʻaogaina le paʻu matcha e fatu ai se latte matcha suamalie ma viia.E ala i le tu'ufa'atasia o le pa'u o le matcha ma le susu vevela ma se fa'ailoga o le suamalie, e mafai ai ona e fiafia i se vai kulimi, suamalie e maua ai le fa'ateleina o le malosi e aunoa ma ni fa'alavelave masani i le kofe.

I se aotelega, o le paʻu matcha a West Demeter Biotech e iai le tele o faʻamanuiaga faʻalesoifua maloloina ma le tele o faʻaoga.O lona maualuga maualuga o antioxidants ma le i ai o le L-theanine e avea ai ma faʻaopoopoga taua i se olaga soifua maloloina.Mai sauniga lauti fa'aleaganu'u e o'o atu i le gaosiga o mea'ai ma meainu fa'amalositino, o le pa'u o le matcha e ofoina atu avanoa e le gata mo i latou o lo'o su'e se filifiliga suamalie ma fa'amalieina.Trust Demeter Biotech's premium matcha powder e faʻaleleia ai lou poto masani ma faʻaleleia lou soifua maloloina atoa.


Taimi meli: Tes-01-2023